Image
ApoConnect Web

Officinall biedt nu een webshop-versie van ApoConnect aan!

16.05.2022

De digitale (r)evolutie is onomkeerbaar. Consumenten en patiënten verwachten dat hun apotheker ook digitaal beschikbaar is. Daarom ontwikkelde Officinall naast de ApoConnect voor Smartphone een Webshop versie aan.

  •  Blijf in contact met uw patiënt.
  • Webshop zonder zorgen.
  • Biedt gerichte informatie aan je patiënten.
  • Simpele integratie in je huidige website of Facebook.

Wij willen ervoor zorgen dat uw patiënten kunnen beschikken over identieke functionaliteiten en gebruikerservaring, of ze de ApoConnect smartphone app gebruiken, dan wel de webshop van uw apotheek.

Producten zoeken, patiënthistoriek bekijken, beschikbaarheid, voorschriften doorsturen, reserveren, chatten en berichten uitwisselen, het is maar een greep uit alle verschillende mogelijkheden voor zowel de ApoConnect app als webshop. Een connectie met de Medipim database laat je toe naast de foto ook indicatie en gebruik te visualiseren. Patiënten kunnen voor zowel ApoConnect Webshop als App dezelfde account gebruiken. De webshop werd ontwikkeld als een “plug-in” die heel flexibel kan worden geïntegreerd in uw bestaande website of Facebook pagina.

Met ApoConnect Webshop en smartphone App beschikt uw apotheek over een uitgebreid en klantvriendelijk digitaal kanaal, naadloos gekoppeld met uw apotheeksoftware en andere toepassingen in uw apotheek (digitale schermen, muurautomaten, enz.), zodat uw patiënten op elk moment van de dag bij hun huisapotheker terecht kunnen.

Officinall is dé betrouwbare partner voor al uw toepassingen en garandeert dat uw apotheek klaar is voor de toekomst.

Hebt u interesse in de ApoConnect Webshop, Smartphone App of andere toepassingen, aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie, op sales@officinall.be of via uw relatiebeheerder.