Over Officinall

Officinall nv werd opgericht in 2003 door KOVAG (Koninklijk Oost-Vlaams Apothekersgild), met De Westvlaamse Apothekersvereniging en een aantal apothekers als mede-investeerders.

Het doel was een antwoord bieden op de vraag naar meer digitalisering van de farmaceutische zorg in de apotheek, vanuit de dagelijkse praktijk. Deze aanpak resulteerde in een innoverende apotheeksoftware, met veel aandacht voor farmaceutische zorg, efficiëntie in de apotheek, een optimale dienstverlening en een hele waaier aan functionaliteiten en mogelijkheden die het leven van de apotheker en de patiënt gemakkelijker maken.

In 2014 werd ook een samenwerking aangegaan met het merendeel van de Waalse en Brusselse apothekersverenigingen, via de oprichting van de onderneming Offimed sprl, om de Officinall Software ook in Wallonië en Brussel te verdelen en te ondersteunen.

Officinall nv wordt geleid door een Raad van Bestuur van voornamelijk apothekers :

  • Apr. Geert Heungens, Voorzitter van de Raad van Bestuur
  • Apr. Jan Depoorter
  • Apr. Dimitri Segaert
  • Apr. Jan Berghmans
  • Apr. Martin Devos
  • Dhr. Dirk Van Schil, Gedelegeerd Bestuurder (dagelijkse leiding)

Vanuit hun praktijkervaring bepalen zij de prioriteiten voor de verdere ontwikkeling van Officinall en garanderen zij dat het engagement van Officinall nv om de beste oplossingen voor de officina apothekers op de markt te brengen, behouden blijft.

Neem contact

Neem contact op met één van onze relatiebeheerders. Zij leiden u graag door het volledige aanbod en geven graag een demonstratie van de apotheeksoftware.

Onze partners

Officinall werkt nauw samen met verschillende partners binnen de sector om steeds de beste oplossingen te kunnen aanbieden.