Wie zijn de gezichten van Officinall?

Maak kennis met onze relatiebeheerders

 

Onze relatiebeheerders Dirk en Didier geven u graag een vrijblijvende demonstratie van alle voordelen van Officinall. Zij demonstreren hoe de apotheeksoftware van Officinall uw werk vereenvoudigt.

Kiest u voor onze vernieuwende apotheeksoftware? Dan kan u op ons rekenen voor de volledige installatie en een uitgebreide opleiding. Na de installatie ondersteunen we u bij de eerste afleveringen en leiden wij u en uw personeel ter plaatse verder op. Door de zeer intuïtieve interface evolueren u en uw personeel snel in het gebruik van Officinall.

Wilt u het maximum halen uit uw apotheeksoftware? Dan geven wij u extra opleidingen, waarin we al uw vragen beantwoorden en doorgedreven mogelijkheden uitleggen.

Vraag een demonstratie aan of Contacteer Dirk 0473 85 24 89 of Didier 0475 74 78 07 voor een vrijblijvend gesprek en meer uitleg.


Vraag een demonstratie aan

 

De beste support op de markt!

 

Support van de bovenste plank? Daar zijn we trots op! Onze helpdesk is bereikbaar tijdens de normale openingsuren (tot 18.30 uur). En ook nadien staat de wachtdienst u bij voor kritische gevallen.

Bel via 09/242.84.20 naar Yoeri, Michael of Birgen. Zij beantwoorden uw vragen over hardware en software in het Nederlands en het Frans. En nemen uw computer over vanop afstand als dat nodig blijkt.

 • Yoeri Maes

  Hoofd Support en Support Engineer NL/FR

  “Een apotheek vol wachtende patiënten? Als hoofd van de afdeling Support weet ik hoe belangrijk een snelle oplossing is!”

   
 • Michael Janssens

  Support Engineer NL/FR

  “U hoeft zelf niks van computers te kennen. Ik regel het wel voor u, ook vanop afstand.”

   
 • Birgen De Smet

  Support Engineer NL/FR

  “Even vergeten waar die ene functie zit, of hapert uw hardware? Reken op mij!”

   
 
 

 

Nederlands