Wat onze klanten vinden van Officinall apotheeksoftware

 

Prijs-kwaliteit is bij Officinall het beste.

Prijs-kwaliteit is bij Officinall het beste. Officinall biedt enkel aan wat jij nodig hebt voor jouw type apotheek, je betaalt dus nooit teveel voor dingen die je niet nodig hebt. De slimme software die erop gericht is om de patiënt casusgericht te kunnen begeleiden en adviseren is een handige tool, ook voor de assistenten.

 

 

Farmaceutische zorg nu nog belangrijker!

Officinall is enorm begaan met farmaceutische zorg, er is de slimme software waarmee je je patiënten gericht advies kan geven én je hoeft hiervoor niets bij te betalen. Officinall was ook de eerste om het Vitalink medicatieschema (het gedeeld medicatieschema) te implementeren.

 

 

Je ben ook niet gebonden aan een duur hardware onderhoudscontract.

Wij hebben gekozen voor Officinall omdat het gebruiksvriendelijk is en ook voor de goede prijs-kwaliteitsverhouding, ze hergebruiken bestaande hardware en leveren ook hardware op maat van de apotheek, niets te veel! Er is ook geen verplicht en duur onderhoudscontract.

 

 

Officinall is een goede firma om mee samen te werken.

Op het Officinall apothekers forum op Facebook valt Officinall op als firma om mee samen te werken omwille van de service. De combinatie tussen de robot en de afhaalmodule aan de straatzijde en Officinall werkt perfect, nog nooit een probleem mee gehad.

 

 

De helpdesk is ronduit schitterend en zeer competent!

De helpdesk is schitterend! Vanaf het ogenblik dat wij opbellen voor een probleem heb je ofwel dadelijk iemand aan de lijn of word je binnen de minuut terug opgebeld, ze helpen onmiddellijk.

 

 

Vlot medicatieschema's opmaken en uploaden naar Vitalink.

Officinall geeft me aan wanneer een patiënt in aanmerking komt voor huisapotheker, daardoor heb ik reeds vele medicatieschema’s kunnen opmaken en uploaden naar Vitalink. Daardoor ben ik een meerwaarde voor de patiënt en de artsen in de buurt.

 

 

Vlotte aflevering aan de toonbank, overzichtelijke software.

Recip-e werkt handig doordat je in de Recip-e mapper geholpen wordt bij je keuze. Ik koos voor Officinall omwille van de duidelijkheid van de software en de vlotheid van afleveren aan de toonbank.

 

 

Eenvoudiger en overzichtelijker dan de concurrentie.

Het is een gebruiksvriendelijk softwareprogramma, in vergelijking met Corilus en Farmad is het veel eenvoudiger en overzichtelijker. Je bent er snel mee weg, ik zou niet meer veranderen.

 

 

Nederlands